Att åka i limousine sätter extra guldkant på bröllopet, skolbalen, studenten eller andra speciella händelser.

Tack så hemskt mycket för den fina servicen idag med att ta tjejerna förstklassigt till sin bal. Min dotter blev helt tårögd och det fick mig oxå att bli riktigt rörd av att hon blev så glad och stolt. Stort tack än en gång för allt, du gjorde verkligen denna dagen till nått helt magiskt 

Vi erbjuder professionell limousineservice och kör överallt i Skåne och tar även emot längre körningar allt efter behov. Vår limousine är en svart Lincoln Town car som passar bäst för grupper upp till 6 personer. (Det finns plats även för en 7:e person, men då får en sitta fram med föraren). Du är välkommen att ringa till oss om du vill veta mer eller boka

Pris och villkor

  • Pris för att hyra vår limousine är från 1700 kronor per timme. Tiden gäller från vårt garage i Sjöbo tills vi är åter vid vårt garage. Alla priser är inklusive 6% moms.
  • Vid bokning av limousine för bröllopet, studentkörningen eller skolbalen gäller minimitaxa om 2 timmar (inkl transporten till och från vårt garage) Kontakta oss för för fastpris och bokning.
  • Vid bokning av Limousine utgår alltid en handpenning på 1700 kronor. Bokningen är inte gällande för vi mottagit handpenningen. Betalning kan ske via Swish till nr 123 633 50 79. Ange resedatum och namn vid inbetalningen. Resterande kan betalas direkt till föraren via Swish, kort eller kontant. (OBS! Handpenningen återbetalas inte vid avbokning)